WEBOLDAL ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK




1. MILYEN ISMERETEK BIRTOKÁBA JUTHAT, HA ELOLVASSA EZT AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELV TÁJÉKOZTATÓT?



A Jaguar Land Rover a világ egyik vezető, prémium autógyártóinak egyike. Az innováció és a kialakítás együtt adják a vásárlóinknak azokat az élményeket, amelyeket igazán szeretnek: hogy rákészüljenek, és meg is haladják vágyaikat és elvárásaikat. Védjegyünk a minőség és a kiválóság. De leginkább az, hogy törődünk ügyfeleinkkel.

Minden ügyfelünknek, aki ellátogat Honlapunkra, nagy tiszteletben tartjuk adatait és magánszféráját. Ez az Adatvédelmi Irányelv és Útmutató azt magyarázza el, hogy hogyan kezeljük azokat a személyes adatokat, amelyek a Honlapunkon keresztül kerülnek hozzánk, és tájékoztatást nyújt ügyfeleinknek az adataik védelméhez kapcsolódó jogokról.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az olvasnivaló sok. Hogy megkönnyítsük az eligazodást egy struktúrált, többszintű megközelítési módot kínálunk. Egy bizonyos témakör megismeréséhez kérjük, klikkeljen a kékkel megjelenő címekre. Az adott témakörön belül olvasva további információhoz juthat a “Többet szeretnék tudni” dobozra kattintva.

Abban is a segítségére leszünk, hogy mikor érhető el új információ az Adatvédelmi Irányelvekkel kapcsolatban. Jelezzük, hogy az Adatvédelmi Irányelvet mikor frissítettük utoljára, hogy kellő időt rászánva tudja elolvasni, ha utolsó, a Honlapunkon tett látogatást követően megváltoztak volna. Az Adatvédelmi Irányelv 2018 május 9-én módosult utoljára.


2. ADATVÉDELEM – MIVEL KELL TISZTÁBAN LENNIE, AMIKOR HONLAPUNKAT OLVASSA



1. KIK VAGYUNK, ÉS MELY OLDALAKAT FEDI LE A JELEN ADATVÉDELMI IRÁNYELV?



KIK VAGYUNK: az AUTO PALACE cégre a következők szerint hivatkozunk adatvédelmi irányelvünkben “mi”, “miénk” vagy “nekünk”.

Mire terjed ki az Adtavédelmi Irányelv: Adatvédelmi Irányelvünk a jóváhagyott (magyarországi) weblapokra terjed ki, melyek felsorolását a mellékletben találja. Az átláthatóság érdekében tájékoztatjuk), hogy amennyiben olyan weboldalra látogat, amely nem esik jelen Adatvédelmi Irányelv hatálya alá, azokat más AUTO PALACE-csoportok kezelhetik, illetve a nevünkben eljáró harmadik fél. Ebben az esetben arra ösztönözzük, hogy a meglátogatott weboldal alján található Adatvédelmi Irányelv linkréje kattintva tájékozódjon az adott oldal adatvédelmi irányelveiről.



Az autopalace.hu-val kapcsolatos kérdések: info@apgroup.hu

Az autopalacedelpest.hu-val kapcsolatos kérdések: kapcsolat.delpest@autopalace.hu

Az autopalacem5.hu-val kapcsolatos kérdések: kapcsolat.m5@autopalace.hu

Az autopalacebuda.hu-val kapcsolatos kérdések: kapcsolat.buda@autopalace.hu



Az Auto Palace az Autobinck csoport része. Az Autobinck csoportról további információt itt találhat: https://autobinck.com/



2. MILYEN ADATOKAT ÉS INFORMÁCIÓT GYŰJTÜNK HONLAPUNKON, ÉS MELY INFORMÁCIÓT FOGADUNK KÜLSŐ FORRÁSBÓL?



Weboldalaink elsősorban információs oldalak, amelyek segíteni hivatottak autóink, termékeink és szolgáltatásaink jobb megismerését. Emellett számos olyan honlap-funkció van, amely az Ön által megadott adatokat gyűjt, amikor azt kéri, hogy informáljuk, levelezési vagy értesítési listára, eseményekre iratkozik fel, terméket vásárol, szolgáltatást foglal le, vagy azt igényel.

A honlapunkról történő adatgyűjtés fő módszerei:

  • Amikor honlapunkat meglátogatja, használja, vagy azon kommunikál, például amikor igénybe vesz egy online elérhető szolgáltatást, tudakolózik egy eseménnyel kapcsolatban, vagy tájékoztatást kér.
  • Amikor személyre szabott webes felületre lép be, és arra használja weboldalunkat, hogy elköteleződjön, személyre szabott emlékeztetőt kérjen, gépjárműjéről információt kér, és/ vagy jármű-javítási szolgáltatást vagy olyan információt igényel, amellyel kapcsolatban további értesítés szükséges.
  • Amikor információt tölt fel, vagy interakcióba lép bármely karrier-felülettel.
  • Amikor kapcsolatba lép velünk (a honlapjainkon megadott felületeken), vagy levelezést folytat velünk.


Adatot és információt más forrásokból is nyerhetünk. Például:

  • Autóval kapcsolatos adatok független, harmadik féltől: ha Önnek JLR gépjárműve van, a gépjárművel összefüggésbe hozható információ (értve ez alatt a rendszámot is) megfelelő módon megosztható a kiskereskedőink, szervizhálózatunk, importőreink, hitelügyintézőink, hitelintézeti szolgálataink hálózata körében, és felhasználhatók minden olyan személyre szabott webes felület információval történő ellátására, amelynek használatához a hozzájárulását adta. A megosztott információ mibenléte olyan tényezőkön múlik, mint például mely kereskedőtől vásárolta az autóját, vagy milyen szolgáltatásokat igényelt tőlünk, míg autótulajdonos volt. Bővebb információért kérem, olvassa el a 4. pontot (“Kivel osztunk meg személyes információt”).
  • Harmadik féltől származó támogatási szolgáltatások: Honlap szolgáltatásaink megfelelő működése érdekében, és azért, hogy megfelelő nyilvántartásokat vezethessünk, és kellő támogatást nyújtsunk folyamatban lévő lekérdezésekhez, Önről vagy a weboldalon kifejtett tevékenységéről adatot gyűjthetünk vállalatcsoportunk cégeitől vagy szolgáltatást nyújtó harmadik féltől (p.l. a honlapon kezdeményezett fizetések jóváhagyása, weboldal-rendelések nyomon követése, honlap karbantartásának támogatása). Beszállítóinkról további információt talál a 4. pontban (“Kivel osztunk meg információt”).
  • Eszközadatok: honlapunk automatikusan gyűjt eszközinformációt annak érdekében, hogy a honlapon tapasztaltak a lehető legoptimálisabbak legyenek (például, hogy honlapunk automatikusan adaptálódik a képernyőmérethez). Ezek az adatok a weblap-elemzéseinket (analitikát) is támogatják. Az automatizált adatgyűjtésről és a sütikről (cookiekról) további tájékoztatást kaphat a Cookies Irányelvekről szóló linken.
  • Marketing adatok: megadott kontaktjának részleteit, vásárlási preferenciáit, és más információt megoszthatnak velünk kiskereskedőink, és más harmadik felek, ha és amennyiben megfelelő értesítés előzi meg, és mindez összhangban áll az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályokkal. Természetesen joga van úgy rendelkezni, hogy adatait ne használják fel kereskedelmi célokra. Kérjük, tájékozódjon bővebben az Önt megillető adatvédelemmel kapcsolatos jogokról a 7. pontban (“Adatvédelemmel kapcsolatos jogok”).
  • Adatok nyilvános forrásai: Használhatunk nyilvános adatforrásokat, például abból a célból, hogy webhelyünk működőképességét erősítsük (p.l.: autentikációs vagy csalás elleni ellenőrzések támogatására), illetve abból a célból, hogy a rendelkezésünkre álló információ helyességét ellenőrizzük. Például időközönként ellenőrizhetjük DVLA-val, hogy a jármű tulajdonosának adatai megfelelőek-e.


TÖBBET SZERETNÉK TUDNI AZ AUTO PALACE ÁLTAL KÖZVETLENÜL FOGADOTT INFORMÁCIÓRÓL

Információt fogadunk akkor, amikor Ön a weblapot használja például, amikor adatokat ad meg egy online nyomtatványban vagy adatbekérő felületre a honlapon. Adat kerülhet hozzánk más online felületeken is, például, amikor kommentet fűz egy közösségi média oldalunkon megjelent tartalomhoz. Ezek olyan adatok lesznek, melyek Ön számára láthatóak, lehet az Ön neve, foglalkozása, elérhetősége (p.l.: email-cím, levelezési cím, telefonszám), bankkártya adatok, fizetéseinek részletei, vezetői engedélyének adatai, a gépjárműve adatai, és általános információ, amellyekkel kapcsolatban Ön döntött úgy, hogy megosztja velünk.



3. HOGYAN HASZNÁLJUK SZEMÉLYES ADATAIT?



Személyes adatait abból a célból használjuk fel, hogy jól tudjuk kezelni és meg tudjunk felelni a hozzánk érkező szolgáltatási és információs igényeknek, kéréseknek, illetve, hogy a járművek és a weboldal megértését, valamint termékeink és szolgáltatásaink elérését még hatékonyabbá tegyük. A feldolgozásról, és a releváns jogi szabályozásról a “Többet szeretnék tudni” dobozban tájékozódhat.

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI ...

Személyes adatainak fő felhasználási módja és az ezt megalapozó jogszabályi rendelkezések :

Tevékenység: Alkalmazandó jogalap
A weboldal használatának fenntartása és támogatása

Amennyiben Ön egy, az általános szerződési feltételek hatálya alá tartozó szolgáltatást vesz igénybe (például online-üzletben vásárol, vagy nyereményjátékban vesz részt), cégünk vagy az erre szerződött harmadik fél számos módon továbbíthat adatokat abból a célból, hogy a weboldal szolgáltatásait támogasák. Ez a következő tevékenységeket jelentheti: személyazonosság igazolása, csalások kiszűrése, hitelesítés ellenőrzése, szolgáltatásnyújtás, nyereményjátékok adminisztrációja, versenyek, tagsági ajánlatok, kérdőívek és promóciós ajánlatok, fizetési módok, gyűjtési tevékenységek, vásárlói támogatás és segítségnyújtás, illetve ügyfélszolgálati kommunikáció. Ugyancsak fejleszthetjük szolgáltatásainkat azáltal, hogy a felhasználói élményeket belső folyamataink megerősítésére használjuk. Például tudomására hozzuk, hogy hozzánk érkező hívása esetén (ügyfélszolgálati telefonszámainkat a Honlapon megtalálja) hívását rögzíthetjük képzési, ellenőrzési vagy minőségbiztosítási célból.
Szerződés
Igazolható érdek a weboldal működtetéséhez

Ha személyes adat megadása szükséges a szerződés megkötéséhez, azonosítjük Önt, ez esetben az adatok megadása kötelező. Az adatok meg nem adása arra vezethet, hogy a kért szolgáltatást nem tudja igénybe venni.
Ügyfélkérelmek kezelése

Adatokat dolgozunk fel abból a célból, hogy a weboldalon keresztül vagy a weboldalon feltett kérését (p.l.: brossúrát kér, feliratozik hírlevélre, adatot tölt ki az online adatmezőn) kezelni tudjuk. A személyesített böngészési tapasztalat és élmény biztosítása érdekében is adatot dolgozunk fel.
Igazolható (jogos) érdek a weboldal működésében
Weboldal élmények erősítése

Ahol az internetes adatmezőket előre kitöltjük az online élmény fokozása és egyszerűsítése érdekében.
Jogos érdek áll fenn weboldal élményeinek növelése, egyszerűsítése és egyszerűsítése érdekében.
Belső kutatások és fejlesztés

Belső kutatás, fejlesztés, elemzés és jelentések készítése érdekében, például, hogy figyelemmel kísérjük járműve teljesítményét, előre következtessünk teljesítményekre vagy trendekre, új funkciókat vagy szolgáltatásokat fejlesszünk ki, illetve hogy megfelelhessünk a felmerülő szabályozási követelményeknek.
Jogos érdek áll fenn a teljesítmény értékelése és javítása terén, a folyamatok nyomonkövetése és új termékek kifejlesztése terén.
Marketingtevékenység

Hozzájárulását fogjuk kérni ahhoz, hogy elektronikus úton (például e-mail, szöveges üzenet) üzleti marketingkommunikációt folytathassunk, és hogy ezeket az adatait elektronikus marketingkommunikáció céljából megoszthassuk független harmadik felekből álló hálózatunkkal, amennyiben ehhez hozzájárulását és beleegyezését adja. Ahol weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, meg fogunk felelni az ezzel kapcsolatos kötelezettségeknek.

További marketingtevékenységünk alapja a jogos érdek, például amikor marketingüzeneteinket, vagy célzott marketingajánlatunkat postai úton, vagy közösségi médiafelületen, esetleg harmadik személyen keresztül küldjük meg, és kínálunk már meglévő, a korábbihoz hasonló vagy azzal azonos termékeket vagy szolgáltatásokat. Annak érdekében, hogy a weboldalon kínált szolgáltatások színvonalát emelni tudjuk, időszakosan felkérhetjük Önt, hogy kérdőívek kitöltésében vegyen részt. Természetesen teljesen a saját döntése, hogy ebben részt kíván-e venni vagy sem.
Profilt képezve, kutatásokkal és elemzésekkel fogjuk tájékoztatni marketingstratégiánkról, hogy ügyfeleinket, vagy a honlapra látogatókat jobban megérthessük, illetve hogy még jobban fejleszthessük a honlapon zajló reklámtevékenységünket, és mind informativitásában, mind a szolgáltatások minőségében maximalizáljuk honlapunk színvonalát.
Hozzájárulás szükséges

*Megjegyzés: azokban az esetekben, amikor hozzájárulása alapján fogadunk, kezelünk és gyűjtünk személyes adatokat, hozzájárulását bármikor visszavonhatja. Kérjük, tájékozódjon bővebben a hozzájárulás visszavonásának feltételeiről és módjáról a 7. pontban. (“A visszavonás joga nem érinti és nem befolyásolja azon adatkezelés jogszerűségét, amely a visszavonás előtti beleegyezésen alapult”.)

Direktmarketing célok jogszerűsége és indokoltásága.
Keresési eredmények karbantartása és általános adminisztráció

Annak érdekében, hogy találatainkat karbantartsuk, adminisztráljuk, valamint karbantartsuk weboldalainkat, továbbá támogassuk az Ön által kitöltött kérdőíveket, vagy bármilyen olyan más belső eljárást, amely adminisztrációs célokat szolgál (értve ez alatt a hibaelhírítást, tesztelést, könyvvizsgálati követelményeknek megfelelést, vagy az Ön által esetlegesen feltett kérdések megválaszolását, beleértve bármely, adatvédelemmel kapcsolatos észrevételt is).
Jogos érdek megfelelő weboldalak, találati és szolgáltatási adminisztráció fenntartására.
Hálózat- és információbiztonság

Hálozatunk és információbiztonságunk fejlesztése érdekében, és hogy adatainak elvesztését vagy károsodását, azok ellopását vagy illetéktelenek hozzáférését megelőzzük. Hasonlóképpen, hogy megfelelő szerverhelyeket tarthassunk fenn (például: erre megfelelő harmadik fél partnerekkel működhetünk együtt felhő-szolgáltatások igénybevétele céljából).
Jogos érdek a hálózati- és információs biztonság biztosítására.
Vállalati beszerzések és eladások

Bármilyen olyan adat feldolgozása, amely a vállalti beszerzésekkel és eladásokkal összefüggésben szükséges(en felmerül).
Jogos (üzleti) érdek
Jogi kötelezettségek, szerződések teljesítése.
Jogi és szabályozási követelmények kezelése

Az adatkezelés célja a jogi és szabályozási követelményeknek való megfelelés, jogok kielégítése vagy védelme, bűncselekmény megelőzése vagy annak feltérképezése, (beleértve az adózási támogatást és kedvezményeket is, együttműködést a bűnüldözési és nyomozati szervekkel, mint a Rendőrség, Okmányiroda, Ügyészség, Közlekedési Felügyelet) vagy bármely hatóság, nyomozati szerv, illetve nemzetbiztonsági szolgálatok).
Jogos érdek
Megfelelés a jogszabályoknak, beleértve a hatóságoknak történő reagálást is.

Jogi kötelezettség teljesítése.
Szolgáltatások kommunikációja

Amennyiben sürgősen kell tájékoztatnunk Önt biztonsági érdekből, vagy termékvisszahívás miatti értesítés céljából.
Létfontosságú érdek
Jogi kötelezettség teljesítése.

4. KIVEL OSZTJUK MEG SZEMÉLYES ADATAIT?



Személyes adatait megoszthatjuk a következőkkel:

  • Olyan harmadik felekkel, akiknek azokat kezelniük kell annak érdekében, hogy mi az Ön rendelkezésére tudjuk bocsátani azokat a termékeket, szolgáltatásokat, amelyeket igényelt, amelyekre feliratkozott, vagy amelyeket kért. Például pénzügyi vagy hitelszolgáltatások kiajánlása, biztosítások, marketing és reklámtevékenységet támogató szolgáltatások, opimalizált weboldal szolgáltatások.
  • Kiskereskedői hálózatunk, hivatalos szervizhálózatunk, és kapcsolódó importőrhálózatunk tagjaival (a továbbiakban együttesesen: kiskereskedői hálózatunk), abból a célból, hogy az Ön áruk, szolgáltatások iránti igényét kielégíthessük, illetve hogy kiskereskedelmi hálózatunk tagjainak tevékenységét értékelhessük vagy továbbfejleszthesük, képezhessük őket abból a célból, hogy képesek legyenek javítani a szolgáltatásaik minőségét.
  • AZ AUTO PALACE vállalatcsoport tagjainak, a jelen Adatvédelmi Irányelvben foglaltak szerint.
  • Harmadik feleknek, amennyiben üzletet (üzleti érdekeltséget), vagy eszközöket adunk el, vagy vásárolunk.
  • Ha, és amennyiben jogszabályon alapuló kötelességünk személyes adatait megosztani, közzétenni vagy továbbítani annak érdekében, hogy a ránk vonatkozó jogi előírásokat betarthassuk, a hozzánk intézett jogszerű kéréseknek megfeleljünk, ezeket érvényre juttassuk, vagy hogy tényleges vagy feltételezett jogsértéseket kivizsgáljunk.



Szolgáltatóink garantálják, hogy adataikat biztonságosan és az Adatvédelmi Irányelvben meghatározott céloknak megfelelően használják.


Számos független harmadik személlyel (vagy szervezettel) dolgozunk együtt azért, hogy különböző szolgáltatásokat tudjunk nyújtani. Ezek például a kiskereskedői hálózatunk tagjai, hitelintézeti termékeket kínáló harmadik felek, szerződéskötési termékeket kínáló felek. Személyes adatait Ön közvetlenül is megküldheti, megadhatja ezeknek a partnereinkenk, (például amikor közvetlenül őket keresi meg levélben, e-mailben, telefonon vagy honlapjukra ellátogatva), de mi is megoszthatjuk velük az Ön személyes adatait, amikor az az Ön kérdései, kérései, szolgáltatás igénybevételi szándéka esetén megfelelő.



Beszállítóinkról
Számos beszállító partnerrel dolgozunk, akik üzleti céljaink megvalósulását támogatják és abban közreműködnek (akiknek hozzáférése lehet adatbázisainkhoz abból a célból), hogy számunkra, vagy az Ön megbízásából szolgáltatást nyújtsanak. Ilyenek például fizetési processzusok bonyolítói, információs technológiák (pl. tárhelyszolgáltatás) rendelkezésre bocsátói, marketing és digitális reklámtámogatási szolgáltatók, ügyfélszolgálatok és kapcsolattartási szolgálatok, szolgáltatási rendszerszintű szakértők, weboldalelemzési támogatók, online áruházi szállítók, stb...


AZ AUTO PALACE vállalatairól, és arról, hogyan támogathatják szolgáltatásainkat...
Mint az AUTOPALACE GROUP vállaltcsoportjának tagja, élvezhetjük a hatalmas IT infrastruktúra és szakmai hozzáértés nyújtotta előnyöket, melyek érzékelhetően áthatják a szélesebb értelemben vett egész vállalati struktúránkat. Ez azt is jelenti, hogy a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatai hozzáférhetőek lehetnek a vállalatcsoport tagjai számára, de csak amennyiben ez szükséges a szolgáltatások és rendszeradminisztráció fenntartására, támogatására, összevont elemzések, üzleti folyamatok fenntartása, IT és adminisztratív célokra. Például azokban az esetekben, ahol weboldal-lekérdezési folyamatok támogatása szükséges, vagy olyan technikai megsegítés, amely a honlap zavartalan működését hivatott biztosítani.

A közigazgatási szervekről, hatóságokról, bűnüldöző szervekről és más szabályozó hatóságokról
A rendőrség, és más bűnüldöző vagy nyomozati szervek illetve szabályozó hatóságok időről időre ismétlődő módon tájékoztatást kérhetnek személyes adatokról, bűnmegelőzési vagy felderítési céllal, vagy a bűncselekmények elkövetőinek felismerése céljából.

5. INFORMÁCIÓ AZ ADATTOVÁBBÍTÁSRÓL



Az alábbi adatfeldolgozókat vesszük igénybe, illetve az alábbi cégekkel történik társadatkezelés:

  • Trackstar
  • Autopalace Hungary Kft.
  • A-C Innovatiqua Kft.
  • Teletrac Navman Ltd
  • GFK Hungária Piackutató Kft.

6. MEDDIG TÁROLJUK ÉS KEZELJÜK SZEMÉLYES ADATAIT?



Személyes adatait addig tároljuk/kezeljük, ameddig az szükséges abból a célból, hogy az Ön által választott terméket vagy szolgáltatást igénybe tudja venni. Tárolhatjuk továbbá mindaddig, hogy eleget tudjunk tenni a ránk vonatkozó jogi kötelezettségeknek, a hozzánk intézett kérdésekre választ adhassunk, vitát oldhassunk meg törvényes érdekeinknek megfelelően és lehetővé tegye jogaink érvényesítését.

A következők alapján határozzuk meg az adatok tárolásának időtartamát: egyrészt azon alapul a tárolás időtartama, hogy ezzel kapcsolatban milyen információt osztottunk meg Önnel a weboldalon, vagy mi szerepel ezzel kapcsolatban a weblapra irányadó felhasználási feltételekben. Kritériumként alkalmazhatjuk még és hivatkozhatjuk a hatályban lévő szerződéses feltételeket, jogszabályban meghatározott adatkezelési elévülési határidőket, ipari szabványokat és kötelezően alkalmazandó jogszabályi előírásokat is.

7. ADATVÉDELEMMEL KAPCSOLATOS JOGAI .



Személyes adatainak védelmével kapcsolatban a következő jogok illetik meg Önt: visszavonhatja hozzájárulását, amelyet korábban megadott, tájékoztatást kérhet, és hozzáférhet személyes adataihoz, kijavíthatja és vagy kiegészítheti a nem megfelelő, helytelen, téves adatokat, és bizonyos feltételek fennállása esetén megtilthatja azok felhasználását, kérheti azok törlését, tiltakozhat azok kezelése ellen, vagy kérheti, hogy adatait egy másik szervezethez továbbítsák.

Biztosítani kívánjuk arról, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön a lehető legmagasabb szintű ügyfélszolgálati ellátásban részesüljön. Ha adatai védelmének kérdésében kíván vagy szükséges velünk kapcsolatba lépnie kérjük, hogy a kapcsolatfelvételre a lenti elérhetőségek valamelyikét szíveskedjen igénybe venni, és a levél tárgymezőjében szíveskedjen feltüntetni, hogy a levele adatvédelmi tárgyú. Ezek az ügyfélszolgálati e-mail-címek a megfelelő felületek ahhoz, hogy Adatvédelmi Munkatársunkkal kapcsolatba tudjon lépni.



Ha panasza továbbra is fennál, vagy nem megelégedett eljárásunkkal, lehetősége van a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetőleg a lakóhelye szerint hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bírósághoz fordulni.

További információ

TÖBBET SZERETNÉK TUDNI AZ ADATAIMMAL KAPCSOLATOS JOGAIMRÓL...

  • Ha beleegyezését adta személyes adatainak kezeléséhez, benne foglalva az elektronikus marketingkommunikáció esetét is, ezen beleegyezését bármikor visszavonhatja. Ilyenkor csak az úgynevezett “leiratkozás” lehetőséget kell választania, amely minden alkalommal szerepel az ilyen tárgyban kiküldött leveleink végén.
  • Hozzáférést kérhet az általunk Önről kezelt adatokhoz, kifogásolhatja azok feldolgozását, kérheti a hibás, téves adatok kijavítását, megtilthatja azok további kezelését vagy kérheti törlésüket. Ha adatainak törlését, vagy további kezelésük megszüntetését kéri, nem minden esetben vagyunk kötelesek ezt a kérését teljesíteni, de e körülmény esetén minden esetben el fogjuk magyarázni Önnek, hogy ez miért nem lehetséges.
  • Bizonyos körülmények fennállása esetén kérheti tőlünk, hogy adatait meghatározott elektronikus formában nyújtsuk át, vagy továbbítsuk harmadik személy vagy szervezet részére (az adat továbbításához fűződő jog). Ez a jog azonban csak bizonyos körülmények esetén gyakorolható. Amikor igen, részletes tájékoztatást nyújtunk arról.



Arról, hogyan léphetek kapcsolatba a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósággal. Kérjük, ezeket a linkeket látogassa meg bővebb információért:


8. MÁS OLDALAKRA NAVIGÁLÓ/MUTATÓ LINKEK



Honlapunk tartalmazhat olyan weblapokra mutató linkeket, amelyeket olyan szervezetek működtetnek, amelyeket nem mi felügyelünk. A jelen irányelv nem vonatkozik ezekre a honlapokra, így azt ajánljuk, hogy olvassa el adatvédelmi irányelveiket. Nem vagyunk felelősek ezekért, a weblapokhoz és alkalmazásokhoz kapcsolódó adatvédelmi irányelvekért és gyakorlatokért (még akkor sem, ha a honlapunkon keresztül jutott oda), és csupán az Ön informártságát és kényelmét hivatottak ezek szolgálni. Kifejezetten kizárjuk a felelősséget a tartalmukért, adatvédelmi gyakorlatukért, felhasználási feltételeikért, és nem tudjuk garantálni azok pontosságát, tartalmát és alaposságát.

9. AZ ÖNNEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VÉDELME



Minden ésszerűen szükséges cselekményt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy adatait biztonságosan, és az ismertetett adatvédelmi irányelvvel összhangban kezeljünk.

Hasonlóképpen, valamennyi szolgáltatónktól elvárjuk, hogy tegyen meg minden elvárhatót, hogy az Önnel kapcsolatos valamennyi információ biztonságban legyen.

Amennyiben olyan jelszót adtunk Önnek (vagy Ön olyat választott) amely hozzáférést biztosít a honlapon lévő egyéniesített adatához, az Ön felelőssége, hogy e jelszót titokban tartsa és megőrizze. Kérjük, hogy soha, senkivel ne ossza meg jelszavát.

Sajnálatos módon az interneten történő adatáramlás soha nem teljesen biztonságos. Bár mi minden tőlünk telhetőt megteszünk az Ön adatainak védelmében, az interneten továbbított adatainak védelmét és teljes biztonságát nem tudjuk garantálni; bármely ilyen továbbítás az Ön kockázati körébe tartozik. Az Önnel kapcsolatos információt biztonságos környezetben tároljuk, amely jelenti egyrészt fizikai és technikai védelmet nyújtó intézkedések és berendezések használatát, mint például titkosítási technológiák és hitelesítési rendszerek, amelyek arra hivatottak, hogy bármilyen veszteséget, visszaélést, módosítást, közzétételt megsemmisítést, lopást vagy jogosulatlan hozzáférést megelőzzenek.




A jelen Adatvédelmi Irányelv kiterjed a lent felsorolt weboldalakra. Ezen weboldalak tekintetében az AUTO PALACE tekintendő az adatkezelőnek.

Igy az AUTO PALACE a felelős az ezeken az oldalakon keresztül történő, Ön által megadott személyes adatok kezeléséért:

https://www.autopalace.hu https://www.autopalacedelpest.hu
http://apm5.hu http://autopalacem5.hu
https://autopalacebuda.hu  

Ebben az adatvédelmi irányelvben úgy hivatkozunk ezekre, mint AUTO PALACE honlapok vagy a “mi honlapjaink”.

A jobb átláthatóság érdekében felhívjuk szíves figyelmét, hogy nem valamennyi AUTO PALACE megjelölésű weboldal tartozik jelen Adatvédelmi Irányelv hatálya alá, és minden esetben javasoljuk, hogy klikkeljen az adott oldal Adatvédelmi Rendelkezéseire, és tájékozódjon az adott oldalon érvényes adatvédelmi irányelvekről.

Ezen honlapok különálló és eltérő adatvédelmi irányelveket alkalmaznak.

Független társaságok, amelyeket nem kontrollálunk:Abban az esetben, ha honlapunkról egy harmadik fél felületére lép, (mint például kiskereskedő, szerelő, importer, hitelügyintéző), ezek harmadik, független személynek minősülnek, akik nem tagjai a vállalatcsoportnak. Ez azt jelenti, hogy az AUTO PALACE már nem ellenőrizheti, kezelheti és védheti (és bizonyos esetben nem is látja) azokat az adatokat, amelyeket Ön ezen harmadik személyeknek ad meg. Ezzel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért kérjük, kattintson a 4. pontban található “Többet szeretnék tudni” dobozra.

Azon honlapok, amelyek nem mi ellenőrzünk – amikor meglátogatja ezeket a weblapokat:


A fenti honlapok kezelési és érdekkörünkön kívüliek, és nem esnek a jelen Adatvédelmi Irányelv hatálya alá.